Nora B. Kulset

NTNU_Portrett_BR17525
foto: BERRE

 

Nora Bilalovic Kulset startet musikkmanesjen i 1995 med Frode Thorjussen. Da holdt hun til i Stavanger. I 1999 flyttet hun tilbake hjem til Trondheim der musikkmanesjen først etablerte seg på Sverresborg folkemuseum.

Musikkmanesjen holder i dag til i Ila Menighetshus.


Nora har siden 1991 jobbet med små barn og deres foreldre, med et ønske om at alle skal musisere mere på hjemmebane og at musikken ikke er noe som bare tilhører de profesjonelle utøverne eller de passive lytterne. Vi kan alle nynne og danse og plystre og synge. Det er viktig for livskvaliteten vår.

Nora er utdannet musiker og musikkpedagog fra Universitetet i Stavanger (avd kunstfag) og har en master og en doktorgrad i musikkvitenskap fra NTNU. Hun er også utdannet innen småbarnspedagogikk (0-3-åringer) fra Universitetet i Stavanger.

Hun reiser rundt omkring i hele landet og kurser kulturskolearbeidere, barnehagefolk og er gjesteforeleser på høgskoler. Hun besøker også barnehager på personalmøter, foreldrekvelder osv og leies inn som «kick-off» til konferanser.

Nora har flere korte og lange opphold i Sør-Afrika bak seg, bl.a. bodde hun der med sine barn i 2005-06. Ett av resultatene fra dette året, er CD’en/sangboka «Mamaliye».

Nora er gift og mor til tre barn, pluss et bonusbarn.
Vil du kontakte Nora, gjør du det på nora.kulset@ntnu.no.
Se også hennes hjemmeside norabkulset.com

Nora med babygruppe
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s