Om musikkmanesjen

MUSIKKMANESJEN = UBUNTU

Ubuntu er et uttrykk som stammer fra biskop Desmond Tutu, og det bygger på det sørafrikanske ordet «abantu» som betyr «mennesker». Dette ene ordet «ubuntu», favner en hel filosofi og innstilling til livet. Og det er denne innstillingen musikkmanesjen driver sin musikkopplæring ut fra.

Desmond Tutu sier: «We believe that a person is a person through another person, that my humanity is caught up, bound up, inextricably, with yours. When I dehumanise you, I inexorably dehumanise myself. The solitary human being is a contradiction in terms and therefore you seek to work for the common good because your humanity comes into its own in belonging».


Fryd
blide mødreI musikkmanesjen skaper vi gode opplevelser sammen gjennom musikken, og alle bidrar til et positivt fellesskap med rom for alle. Det er alltid godt for et menneske å være sammen med andre mennesker i en positiv kontekst, og det er medisin for humøret vårt å se andre mennesker smile til oss.

I musikkmanesjen har vi flotte og sterke musikkopplevelser selv til enkle sanger som «Lille Petter Edderkopp». Det er samværet oss mennesker i mellom som er den hemmelige ingrediensen.
Klikk her og les mer om hvorfor musikk er bra for både deg og barnet ditt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s