Om musikkmanesjen

Velkommen til Musikkmanesjen åpen barnehage!

OBS: NYE ÅPNINGSTIDER 2018!

Hver tirsdag og fredag kl. 9.00 til 12.00 har vi åpen barnehage i menighetshuset i Ilevollen 15. Der kommer barnet sammen med en omsorgsperson, og vi kan leke, prate, synge, danse, spise og være sammen.

Kl. 9.00 er rommet klart for lek og prat, morgenkaffe og nye bekjentskaper.

Kl. 10.00 samler vi oss på teppet for en musikkstund som små og store kan være med på. Du trenger ingen forkunnskaper, og er velkommen til å delta akkurat som du er.

Kl. 10.30 spiser vi matpakkelunsj sammen, og vi serverer kaffe og te til den som vil ha. Ta med egen kopp eller betal en liten slant for pappkrus.

Kl.11.15 tar vi en ny samling, som vi avslutter rolig slik at barnet får roet seg ned før eventuell soving.

Håper vi sees!

 

Til barnehagene: Kom gjerne og vær sammen med oss, men gi gjerne beskjed i forkant hvis dere er mange, slik at vi vet at vi kan ta godt imot alle som kommer.

Reklamer

På Olavsfestdagene!

Musikkmanesjen hadde i år endelig tid til å si JA til å være med på Olavsfestdagene i Trondheim. Tirsdag 29. og onsdag 30. juli kunne heldige besøkende få oppleve Inger og Camilla i fri musikalsk utfoldelse sammen med fløytisten Tone Sand.

Olavsfestdagene 2014

Jul i musikkmanesjen

Musikkmanesjen har siden 2000 hatt juleforestillinger for 0-3-åringer. 2012 ble det siste året i denne omgang.

Over 2000 barn har hvert år opplevd dette kunstprosjektet som har blitt utviklet og endret både på grunn av tid og de ulike aktørene som har vært med. Vi har vært alt fra fem til to på scenen, og grunnideen har alltid har vært å formidle juleevangeliet på ett eller annet vis. Deretter har ulike uttrykk blitt improvisert fram.

Vi takker for mange stemningsfulle stunder med julemagi gjennom tolv år.

J P1120643

Ny medarbeider – Inger!

Åpen musikkbarnehage har fått ny leder! Inger Totsås starter i stillingen i januar, og vi er veldig glade for at hun har sagt ja. Inger er en erfaren leder som bl.a. er utdannet spesialpedagog og som selv har vært mor i musikkmanesjen ved flere anledninger. Hun har mange kurs fra Foreningen Musikk fra livets begynnelse i kofferten. Åpen musikkbarnehage vil fra januar være åpen onsdager og torsdager, og første dag med Inger er onsdag 23. januar.

Du fugl på himmel blå

 

DU FUGL PÅ HIMMEL BLÅ

– en konsertforestilling for 0-3-åringer med fugler av Gudrin Skeie Stokstad.


Du fugl på Himmel blå«Du fugl på himmel blå» er et kunstkonsertprosjekt for barn under 3 år, utviklet av Hege Stokstad og Nora B. Kulset 2009-2011.

Konsertforestillingen ble bygget opp rundt utvalgte fugler av Gudrun Skeie Stokstad. Fuglene ble utlånt av kunstneren i prosjektets spilleperioder.

I 2011 ble også Marianne Johnsen Ryen inkludert i prosjektet.